Vastgoed: -ontwikkeling of consultancy?

Frank van der Velde, directeur Niroc Vastgoed BV

Een ondernemer die nieuwe huisvesting wil realiseren, kan op verschillende manieren te werk gaan. Neem The Human Network. Met dat bedrijf hebben wij op twee manieren aan nieuwbouw gewerkt. Aanvankelijk kwam het bij ons vanwege het aanbod van het project Villa Ortelius. Een door Niroc ontwikkelt concept voor kleinschalige kantoorvilla’s op Papendorp. Niroc koopt grond van de gemeente, ontwikkelt het plan en regelt de totale realisatie. Wij helpen de gebruikers zelfs met de complete inrichting. Het is een voorbeeld van vastgoedontwikkeling op klassiek wijze.

Toen The Human Network wederom bij ons aanklopte voor een nieuw hoofdkantoor op Papendorp, was er inmiddels zoveel vertrouwen dat men het risico van de bouw zelf op zich wilde nemen. Wij bereiden nu alles voor, tot aan de bouw. Er is dan nog geen steen gestapeld, maar het gebouw is wel helemaal uitgedacht door een team van kundige adviseurs. Deze variant noemen wij vastgoedconsultancy.

Hierin is Niroc vrij uniek. Zeker met de achtergrond van de drie directieleden als makelaar, aannemer en architect. Vooral in de beginfase van een bouwproject, wanneer er nog weinig informatie voor handen is, is onze toegevoegde waarde groot. Daarom zijn wij ons ook als consultants op de ontwikkelfase gaan toeleggen. De ondernemer die graag een nieuwbouwpand wil en niet zelf in de vastgoed zit, kan zijn energie beter in zijn eigen onderneming steken. Laat het ontwikkelen en bouwen, een tijdrovend proces, aan anderen over. Bent u een ondernemer die over nieuwbouw nadenkt, kies dan de aanpak die het beste bij u past.

Meer weten over de manieren om nieuwbouw te realiseren?

Neemt u dan contact met ons op via info@niroc.nl of telefonisch op nummer 06 - 20 60 48 19.

Niroc Vastgoed

Kerkveld 63-10

3431 EC Nieuwegein